Privatpersoner & familjer

En personlig finansiell plan skapar trygghet

Genom aktiv och kvalificerad rådgivning hjälper vi dig och din familj att bygga och bevara en finansiell plan utifrån era mål, syften och värderingar.  Vi hjälper er att tänka igenom och exekvera de saker som påverkar ert finansiella liv både idag och i framtiden.

Innan vi inleder ett samarbete så tar vi oss ordentligt med tid att lära känna dig och din familjs finansiella mål. Inledningsvis diskuterar vi utgångsläget för din ekonomi med syfte att få ett helhetsperspektiv.

Vanliga frågeställningar som vi diskuterar tillsammans är:

Syftet med kapitalet, fördelningen av olika tillgångar, placeringshorisont, riskbenägenhet, avkastningsförväntningar och placeringspreferenser. Utöver allokering och förvaltning så går vi även igenom familjejuridik och vid behov via familjejurist upprättar privatjuridiska dokument. Vi förordar investeringar i traditionella placeringar så du kan känna dig trygg och förstår med vad du äger. Vi går även igenom förvaringsformer för värdepapper, ISK, Depå, Kapitalförsäkring, Pensionsdepå eller Direktpension. Utöver detta diskuterar vi även eventuella andra relevanta skattefrågor. Vi har ett nära samarbete med både familjejurist och skattejurist.

Kontakta osss

Logga in på dina sidor

Peak

För dig med Depå eller Investeringssparkonto via Peak

Logga in

Garantum

För dig med Depå eller Investeringskonto via Garantum

Logga in